“Çanakkale Geçilmez”

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL 19.03.2018 10:22:54 0
“Çanakkale Geçilmez”

 

Ürkmezer masajında şu görüşlere yer verdi; “ Çanakkale Zaferi, iman gücüyle vatanının ve milletinin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze alan yüz binlerce kahraman tarafından binlerce yıllık şanlı tarihe sahip milletimizin yeniden şahlanışının sembolüdür.

“ Milletimiz, tarih sahnesinde yerini koruyacağını ve Çanakkale´nin geçilmeyeceğini bu zaferle tüm dünyaya ilan etmiş, Şehitlerimiz dünyayı kendilerine hayran bırakan mücadeleleriyle, “Çanakkale Geçilmez” sözünü ve inancını tarihe yazdırmışlardır.

Çanakkale kahramanlarımızın şahlanışını kendimize şiar edinerek, Türkiye´yi büyütmeye, güçlendirmeye, tarihine, kültürüne ve medeniyetine yaraşır bir şekilde ülkemizi yüceltmeye, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya devam edeceğiz.

Bu duygularla, Çanakkale Zaferi´nin 102. yıl dönümünü kutluyor, 102 yıl önce Çanakkale´de istiklal ve istikbal mücadelesi veren Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. ”


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °