Uysal´dan Şoför Esnaflarına Müjde

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal projelerini anlatarak şoförlere bazı müjdeler verdi.

GÜNCEL 2.03.2019 12:32:51 0
Uysal´dan Şoför Esnaflarına Müjde

 

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal Büyük kulüpte Şoförler Odası, Servisçiler Odası, Halk Otobüsleri Derneği üyeleri ve bazı esnaf odaları üyeleri ile bir araya geldi.

Büyük Kulüp de bazı esnaf odaları üyeleri ve şoför esnafları bir araya gelen Uysal, Karabük´ün trafik sorununa çare olacak Kardemir Kavşağı projesi ile ekmeğini ve aşını büyütecek çeşitli projeler hakkında bilgi verdi.

Uysal şoför esnaflarının sorunlarını bildiklerini belirterek” Şoför esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. Sorunlarınızdan biri Sayıştay´ın çıkardığı karardan dolayı mağdursunuz. Bu karar sadece Karabük´te ve birkaç ilde uygulanıyor. Altını çizerek söylüyorum, sizin kazanımlarınızı, elde ettikleriniz asla zayi ettirmeyeceğiz. Sizin bu hakları nasıl aldığınızı biliyoruz. Bir günde almadınız. Varınızı yoğunuzu oraya harcadınız. O haklarınızı koruyacağız. İkinci ise, hocam sen ne yapacaksın derseniz; akıllı insan güzel örneklerden ders alır. Güzel uygulamalar, ülkemizin değişik yerlerinde güzel uygulamalar var, onları sizlerle birlikte bir araya getireceğiz. Küçük olsun benim olsun dersen, onlarda senin elinde kalmaz. Büyük şehirlerdeki veya diğer şehirlerdeki güzel uygulamaları bir araya getireceğiz. Tabi ki içiniz de servisçiler var, servis taşımacılığın da yaş sınırlaması yapıyor. İnşallah Başkanlığımız dönemimiz de işinizi takip edeceğiz, sizi mağdur etmeyeceğiz. Özel madde koyduracağız; eğer mal sahibi şoför ise orada yaş sınırlaması koydurmayacağız. Bunun gibi sizlerle çalışmaya adayız. Siz mutlu iseniz Karabük mutludur. Sizler can taşıyorsunuz. Sizi mutlu edip canları can gibi taşıyacaksınız” dedi.

Düzenlenen programa AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti İl ve Merkez İlçe teşkilatı, Şoförler Odası, Servisçiler Odası, Halk Otobüsleri Derneği başkanları ve üyeleri katıldı.


Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °