Vali Fuat Gürel, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti

Vali Fuat Gürel, kısa süre önce Karabük´e atanarak göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ´u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

GÜNCEL 26.01.2019 15:21:42 0
Vali Fuat Gürel, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti

 

İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası önünde İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ´un makamında bir süre sohbet ettiler. İl Emniyet Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Gürel,  İstihbarat Şube Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında İstihbarat Şube müdür vekilinden bilgiler aldı.

İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Gürel, İl Jandarma Komutanı J.Albay Ali Sefa Yılmaz, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Kuraş ve rütbeli personel tarafından karşılandı. Jandarma Şeref Defterini imzaladıktan sonra J. K. Albay Yılmaz ile makamında bir süre sohbet eden Vali Gürel, Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak İstihbarat Şube Müdüründen yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına yaptığı ziyaretlerde bina, personel, araç ve gereç durumları hakkında bilgi alan Vali Gürel, asayiş bakımından huzurlu bir kent olan Karabük´te özverili bir şekilde çalışan Emniyet  ve Jandarma mensuplarını kutlayarak başarılar diledi.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °