Vali Fuat Gürel iade-i ziyaretlerine devam ediyor

Vali Fuat Gürel, iade-i ziyaret kapsamında Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası ve MİSAD Başkanlıklarını ziyaret etti.

GÜNCEL 29.01.2019 12:18:51 0
Vali Fuat Gürel iade-i ziyaretlerine devam ediyor
 
Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül ile birlikte Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını ziyaret eden Vali Fuat Gürel, Başkan Muammer Dumaner ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını da ziyaret eden Vali Gürel, Başkan Mehmet Deniz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.
 
Memleketçi Sanayici İş adamları Derneği (MİSAD) Karabük Şube Başkanlığını da ziyaret eden Vali Gürel, Başkan Ramazan Yalçın´dan çalışmalar hakkında bilgiler alarak Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, MİSAD Başkanı Ramazan Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri nazik ziyareti için Vali Fuat Gürel´e ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °