Vali Fuat Gürel, İşkur İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Vali Fuat Gürel, kurum ziyaretleri kapsamında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNCEL 29.12.2018 12:18:02 0
Vali Fuat Gürel, İşkur İl Müdürlüğünü ziyaret etti
 
İşkur İl Müdür Vekili Mustafa Çalış, Şube Müdürleri ve Müdürlük personeli tarafından karşılanan Vali Gürel daha sonra İl Müdür Vekili Çalış´tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
İşkur İl Müdür Vekili Mustafa Çalış yaptığı sunumda; personel durumu, temel misyon, kuruma kayıtlı aktif işsiz sayıları, işsizlerin yaş ve cinsiyetine göre dağılımı, 2018 yılında İşkur´a kayıtlı işsizlerin istihdam durumları, iş ve meslek danışmanlığı, İşkur tarafından yürütülen hizmetler, aktif işgücü piyasası programları, işsizlik sigortası uygulaması, pasif istihdam politikaları, çalışma ilişkileri servisi başvuru sayıları, 6331 Sayılı İSG Kanunu, alt işveren işlemleri, Toplum Yararı Projesi(TYP) ve İşkur hedefleri hakkında Vali Gürel´e bilgiler verdi.
 
Vali Gürel, İşkur İl Müdürlüğü ziyaretinin son bölümünde hizmet birimlerini de gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °