Vali Fuat Gürel Safranbolu´da Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Safranbolu´da ilk olarak Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Karabük Valisi Vali Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Emniyet Müdürü S

GÜNCEL 17.01.2019 14:12:20 0
Vali Fuat Gürel Safranbolu´da Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

 

İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül´den ilçedeki Asayiş ve Trafik durumu hakkında bilgiler alan Vali Gürel, şubeleri ziyaret ederek görevli Polis Memurlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret ve incelemelerine Safranbolu Devlet Hastanesini ile devam eden Karabük Valisi Fuat Gürel, kısa süre önce Safranbolu Devlet Hastanesinde başarılı bir operasyon geçiren Afrin Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar´ın annesi Ülker Akpınar´ı ve Safranbolu Vergi Dairesi Müdürü Kader Öztürk´ü odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Bayram Aydoslu´dan durumları hakkında bilgiler aldı. Serviste yatan diğer hastaları da ziyaret eden Vali Gürel yatan hastalara ve refakatçileri ile bir süre sohbet ederek acil şifalar temennisinde bulundu. Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Bayram Aydoslu´dan hastane çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Gürel, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Burak Ören´den jandarma sorumluluk bölgesindeki asayiş durumu hakkında bilgiler alırken buradan Safranbolu Belediyesi ve Safranbolu TSO´ya iade-i ziyarette bulundu.

/resimler/2019-1/17/1416313352859.jpgSafranbolu Belediye Başkanlığı ziyaretinde Birim Müdürleri tarafından karşılanan Vali Gürel, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´i makamında ziyaret ederek Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretın ardından kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Sayın Valimize nazik ziyaretlerinden ve Safranbolu´ya olan yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaret esnasında kendilerine Kaymakamlık ve Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarımızı, projelerimizi, çocuklar ve gençlere yönelik çalışmalarımızı ve diğer hizmetlerimizi anlattık. Sağ olsunlar kendileri de destek vereceğini ifade ettiler” dedi.

Ürkmezer ziyaret esnasında Karabük Valisi Fuat Gürel´e Rölyef tablo takdim etti.

Buradan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasına geçen Vali Fuat Gürel, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek Safranbolu TSO çalışmaları hakkında bilgiler alarak iaade-i ziyaretlerine devam etti.

Vali Fuat Gürel, kurum ziyaretleri kapsamında Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında Bölge Müdürü Mustafa Sucu´dan bilgiler aldı.

Bölge Müdürü Mustafa Sucu, kuruluş ve görevleri hakkında bilgiler vererek başladığı sunumda; Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü üyeleri, tek yapı ölçeğindeki korunması gerekli taşınmazlar, Bölge Müdürlüğü çalışma alanında bulunan sit alanları, taşınmaz kültür varlıklarına yardım sağlanmasına dair yönetmelik kapsamında yıllar itibariyle yapılan proje uygulama yardım tutarları, personel, araç ve bina bilgileri, 2018 yılında yürütülen faaliyetler ve yapılan işlemler ile projeleri onaylanan tescilli taşınmaz kültür varlıkları hakkında Vali Gürel ve beraberindeki heyete bilgiler verdi.


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °