Vali Fuat Gürel´in YKS Mesajı.

Geleceğimizin teminatı sevgili gençler; Büyük bir azimle hazırlandığınız Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından biridir. Heyecanınızı paylaşıyor, kendinize güvendiğiniz sürece a

GÜNCEL 26.06.2020 16:14:49 0
Vali Fuat Gürel´in YKS Mesajı.

 

Sınava büyük bir azimle hazırlanan sevgili öğrenciler; çok çalıştınız, çok yoruldunuz. Şimdi ise kendinize güvenmek ve emeklerinizin karşılığını alma zamanıdır. Sizleri bir üst öğretime uğurlarken sizlerden beklentimiz ilgi ve yetenekleriniz doğrultusunda, özellikle mutlu olacağınıza, verimli olabileceğinize inandığınız hedefler belirlemeniz ve kendinizi gerçekleştirme yolunda kendinizle yarışmanızdır.

Sevgili Gençler; Sizler iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, yenilikçiliğe açık, araştıran, sorgulayan; milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak Büyük ve Güçlü Türkiye´mizin alî hedeflerini gerçekleştirme yolunda azim ve kararlılıkla gayret gösterecek ve Ülkemizi birlik ve beraberlik içinde daha müreffeh yarınlara taşıyacaksınız.

Tüm dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına almış olan COVİD-19 Pandemi sürecinde gerçekleşecek sınavınızda sizlerin sağlığı açısından tüm önlemler en üst düzeyde alınmıştır. Bu konuda endişe etmemenizi ve sosyal mesafe ile hijyen kurallarına uymanız gerektiği konusunu bir kez daha vurgulamak izliyorum.

Bu vesile ile gençlerimizin hayata atılmaları yolunda önemli bir süreç olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı´nda tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, onları yetiştiren, emek veren, ümitle, umutla ve sabırla geleceğe hazırlayan ailelerine ve öğretmenlerini teşekkür ediyorum.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °