Vali Gürel ‘Afet Bölgesi´ne görevlendirildi

Kastamonu´nun Şenpazar ilçesindeki çalışmaları koordine etmek üzere ‘Afet Bölgesi´ne görevlendirilen Vali Fuat Gürel ilçe yetkilileri ile bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

GÜNCEL 16.08.2021 22:48:29 0
Vali Gürel ‘Afet Bölgesi´ne görevlendirildi


Sel Afetinin yaşandığı ilçe merkezinde vatandaşları dinleyen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Fuat Gürel, devletimizin tüm imkanları ile bölgede olduğunu gerekli tespitlerin yapılarak mağduriyetlerin kısa sürede giderilmesi için ilgili kurumların üzerine düşen görevleri ivedilikle yerine getireceklerini söyledi.
Vali Fuat Gürel başkanlığında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve İl Özel idaresi ekipleri, Şenpazar Kaymakam Vekili Semih Memiş, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar ve diğer yetkililerle sel sularının etkilerini silmek için seferberlik anlayışıyla çalışıyor.
Vali Fuat Gürel afetten en çok etkilenen Şenpazar merkez ve köylerinde, Azdavay Şenpazar köprüsü ve köy yollarında ve içme suları İle ilgili yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

/resimler/2021-8/16/2249079131650.jpg
Vali Gürel, 'Zarar gören yerlerin eski haline getirilmesi için devletimiz tüm imkan ve kabiliyeti ile hayatın normale dönmesi ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için mücadelemiz devam ediyor. Selden zarar gören tüm vatandaşlarımıza ve Ülkemize geçmiş olsun. Allah tüm felaketlerden Ülkemizi korusun.´´ dedi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °