Vali Gürel, Emniyet ve Jandarma Uygulama noktalarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı

Vali Fuat Gürel beraberinde İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali Sefa Yılmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Osman Gül ile birlikte vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 7/24 görev başında bulunan Emniyet Teşkilatı ve Jandarma Teşkilatı pe

GÜNCEL 1.01.2019 15:48:38 0
Vali Gürel, Emniyet ve Jandarma Uygulama noktalarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı
 
 
İlk olarak Melise Jandarma Uygulama Noktasını ziyaret eden Vali Gürel ve protokol üyeleri görevli Jandarma Personelinin yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde başarılar dilediler.
 
Daha sonra Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Gürel görevli polislerle bir süre sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.
 
Vali Gürel, ' Vatanımızın ve milletimizin birliğini, huzur ve güvenliğini korumak adına mesai, tatil, bayram, yılbaşı demeden görev başında bulunan tüm güvenlik güçlerimizin yeni yıllarını kutluyorum. Polis ve jandarma  kardeşlerimiz  dışarıdaki soğuk havaya rağmen, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için görevlerinin başındalar. Allah, ilimizde ve ülkemizin değişik yerlerinde görevi başında bulunan güvenlik kuvvetlerimizin yardımcısı olsun.'diye konuştu.

Salı 28.8 ° / 7.2 °
Çarşamba 29.2 ° / 12.9 °
Perşembe 25.9 ° / 8.4 °