Vali Gürel, Fevzi Fırat Caddesi Esnaflarını dinledi

Vali Fuat Gürel, Fevzi Fırat Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelerek esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

GÜNCEL 25.02.2019 16:16:10 0
Vali Gürel, Fevzi Fırat Caddesi Esnaflarını dinledi
 
Cadde esnafları tarafından belirtilen talep ve sorunları not alan Vali Gürel, konuların yasal mevzuatlar çerçevesinde araştırılarak gereğinin yapılması için beraberindeki kurum müdürlerine talimat verdi.
 
Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla hayata geçirilen proje ve Safranbolu´nun pilot bölge ilan edildiği, israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atık miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan himayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi hakkında esnaflara bilgiler veren Vali Fuat Gürel esnafları “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” , “Sıfır Atık” projelerine destek olmalarını istedi.
 
Vali Gürel, esnaflarla bir süre sohbet ederek bereketli kazançlar ve hayırlı işler temennisinde bulundu.
 
Ziyarette Vali Fuat Gürel´e, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Albay Mustafa Kuraş, Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen, KOSGEB Müdürü Serhat Saygın, Ticaret İl Müdürü Feridun Karataş, İşkur İl Müdür V. Mustafa Çalış, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen hazır bulundu.

Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °