Vali Gürel, İl Özel İdaresi Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu

Vali Fuat Gürel, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin Zopran Köyü Hamzalar Mevkiinde bulunan Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

GÜNCEL 21.08.2019 13:10:39 0
Vali Gürel, İl Özel İdaresi Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu

 

İl Özel İdaresi Hamzalar Ek Hizmet Binası önünde Genel Sekreter Mehmet Uzun, Genel Sekreter Yardımcısı Bahattin Eroğlu, Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Dr. Gazanfer Erbay, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam, Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Fatih Garip, Türkiye Yol-İş Sendikası Kastamonu 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün ile Türk-İş İl Temsilcisi Said Erçin tarafından karşılanan Vali Gürel , Özel İdare Personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Ek Hizmet Binası şantiye alanında incelemelerde bulunarak Genel Sekreter Mehmet Uzun´dan kurulum çalışmaları tamamlanan sıcak asfalt plenti, araç parkı ve bakım onarım deposu hakkında bilgiler alan Vali Gürel, “İl Özel İdaresinin tüm birimleriyle yaz-kış,  mesai merhumu demeden özverili bir şekilde çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum' dedi.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °