Vali Gürel, İl Yazı İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti

Vali Fuat Gürel, Valilik İl ve şube müdürlüklerine gerçekleştirdiği ziyaretlerine İl Yazı İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek devam etti.

GÜNCEL 14.12.2018 16:40:39 0
Vali Gürel, İl Yazı İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti
 
İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci ile birlikte İşlemler Şefliği, Mutemetlik Şefliği, Evrak Şefliği ile İl Güvenlik İşleri Bürosunu ziyaret eden Vali Gürel çalışan personellere çalışmalarında başarılar diledi.
 
İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci yaptığı sunumda; İşlemler şefliği, Mutemetlik İş ve İşlemleri, İşlemler Şefliğinin görevleri, yapılan çalışmalar, kadro ve personel durumu, personel dağılımı, kadrolu ve geçici personel durumu, evrak kayıt verileri, evrak şefliği işlemleri, İl Güvenlik İşleri Bürosu İş ve İşlemleri, ihtiyaç ve sorunlar hakkında bilgiler verdi.
 
İl Yazı İşleri Müdürlüğünün yanında Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürlüğü görevini de yerine getiren Şerafettin Kelleci, Birlik çalışmaları hakkında Vali Fuat Gürel´e bilgiler verdi. Merkez İlçeye bağlı köy sayısı, Ünite Sayısı, Merkez İlçe Köy Nüfusu, nüfus yoğunluğuna göre köyler, Karabük Merkez Şehir Nüfusu ve İl Nüfusu gibi konularda sunumlar eşliğinde bilgiler veren Kelleci, yıl bazlı KÖYDES genel ödenek tablosu, 2005 yılı KÖYDES öncesi yol, içme suyu ve kanalizasyon durumu, 2017 yılı köy yolları, içme suyu ve kanalizasyon durumu, 2018 yılı KÖYDES ödenek dağılımı, proje sayıları, yatırımlar ve devam eden projeler hakkında sunumlar eşliğinde bilgiler verdi.

Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °