Tarih: 10.11.2018 15:31

Vali Gürel ilçe ziyaretlerine Eflani ile devam etti

Facebook Twitter Linked-in

 
Eflani Kaymakamlığı önünde Eflani Kaymakamı Sinan Aşcı, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Genel Meclis üyeleri ve ilçe müdürleri tarafından karşılanan Vali Gürel, Kaymakamlık Makamında Kaymakam Aşcı´dan ilçenin genel durumu, yürütülen projeler ve ilçenin ekonomik yapısı hakkında brifing aldı.
 
Daha sonra 1884 yılında Hacı Mustafa tarafından yaptırılan Tarihi Taşhan´da incelemelerde bulunan Vali Gürel, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul´dan han ile ilgili bilgiler aldı. Eflani İMKB Çok Programlı Lisesi´ni de ziyaret eden Vali Gürel, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.
 
Vali Fuat Gürel, 1994 yılında Hakkâri´de şehit olan Musa Üstün´ün Bağlıca Köyü Heslemoğlu Mahallesinde ikamet eden ve kısa süre önce Hac ibadetlerini yerine getirerek dönen şehidimizin babası Recep Üstün´ü evinde ziyaret etti. Şehit Musa Üstün ve tüm şehitlerimiz için okunan Kur-an´ı Kerim Tilavetinin ardından İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından dua edildi. Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyet, zemzem ve hurma ikram eden Şehidimizin babası Recep Üstün´e ibadetlerinin ve dualarının kabul olması temennilerini ilettiler.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —