Vali Gürel, KYK İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Vali Fuat Gürel kurum ziyaretleri kapsamında eşi Özlem Aras Gürel, Vali Yardımcısı Barboros Baran ve İl Yazı İşleri Müdür Vekili Ertuğrul Atalı ile birlikte Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürlüğünü ziyaret e

GÜNCEL 23.11.2018 14:34:14 0
Vali Gürel, KYK İl Müdürlüğünü ziyaret etti
 
Hubbi Hatun Kız Yurdu yerleşkesi içerisinde bulunan KYK İl Müdürlüğü ziyaretinde Vali Gürel,   İl Müdürü Kadir Öztürk, şube müdürleri ve KYK personeli tarafından karşılandı.
 
Vali Gürel, KYK İl Müdürü Kadir Öztürk´ten kurumunun amaç, vizyon ve misyonu, yurt başvuruları, yurt ücretleri, burs/öğrenim kredisi, yurtlarda barınan öğrencilerin beslenmeleri, yurtların yatak kapasiteleri, inşaatı devam eden yurtlar, eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında brifing aldı.
 
Hubbi Hatun Kız Öğrenci Yurdu, Asiye Hatun Kız Öğrenci Yurdu ve İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurtlarını da ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Gürel, KYK İl Müdürü Öztürk ve yurt müdürlerinden bilgiler aldı.
 
Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci yurdunda kalan öğrencilerle aynı sofrayı paylaşıp, onlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
 
Vali Fuat Gürel´in KYK Yurtlarına gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaret programı hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.

Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °