Vali Gürel, Luket ve Saygın Tekstili Ziyaret Etti

Vali Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Fatih Ürkmezer, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ile birlikte Safranbolu Karıt köyünde faaliyet gösteren AEB Grup (LUKET) şir

GÜNCEL 25.01.2019 13:25:21 0
Vali Gürel, Luket ve Saygın Tekstili Ziyaret Etti

  

AEB San. Tic.Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Esat Bakar ve Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bakar ile birlikte üretim tesislerini gezen Vali Gürel, fabrika satış mağazası, satışı yapılan ürenler ve üretim süreçleri ile ilgili bilgiler aldı.

Konfeksiyon ve hazır giyim üzerine faaliyet gösteren Saygın Tektil firmasını da ziyaret eden Vali Gürel, Saygın Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Yaman ile birlikte tekstil atölyesinde incelemelerde bulunarak Başkan Yaman´dan üretimi yapılan ürünler ve çalışan sayısı gibi konularda bilgiler aldı. 

Vali Gürel´in nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren AEB San. Tic.Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Esat Bakar ve Saygın Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Yaman, Vali Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve kurum müdürlerine teşekkür ettiler. 

 


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °