Vali Gürel, Muhtarlarımızı ziyarete devam ediyor

Vali Fuat Gürel, il merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerimizde zaman zaman gerçekleştirdiği toplantılarla mahalle ve köy muhtarlarımızla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinlerken aynı zamanda da mahalle ve köy muhtarlarımızı kendi

GÜNCEL 15.01.2019 17:29:08 0
Vali Gürel, Muhtarlarımızı ziyarete devam ediyor
 
Sabah saatlerinde ilk olarak 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Vali Gürel, Karabük Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı ve 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Harmanbaşı´yı muhtarlık ofisinde ziyaret etti. Muhtar Harmanbaşı´dan yapılan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgiler alan Vali Gürel daha sonra Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan dikiş-nakış kurslarını ziyaret ederek kurs hocalarından ve kursiyerlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
Mahalle Muhtarlarına gerçekleştirdiği ziyaretine 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihan Güçlü ve 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Recep Çakıcı ile devam eden Vali Gürel, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihan Güçlü´nün muhtarlık ofisinde bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Karabük Belediyesi tarafından 4-5 yaş arası çocuklar için Bahçelievler Sosyal Yaşam Merkezinde açılan çocuk kreşini de ziyaret eden Vali Gürel, miniklerle bir süre sohbet etti. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan dikiş-nakış kursunu ve İl Müftülüğü tarafından açılan Kur´an-ı Kerim Kursunu da ziyaret eden Vali Gürel, kurs hocalarından bilgiler alarak kursiyerlerle bir süre sohbet etti.
 
Vali Fuat Gürel´in Mahalle Muhtarlarımıza yaptığı ziyaretlerde Vali Yardımcısı Barboros Baran eşlik etti.   
 

Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °