Vali Gürel, Şehit Mehmet Dinçel İlkokulunu Ziyaret Etti

Vali Fuat Gürel düzenli olarak okullara gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde 5000 Evler Şehit Mehmet Dinçel İlkokulunu ziyaret ederek, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

GÜNCEL 29.03.2019 13:00:22 0
Vali Gürel, Şehit Mehmet Dinçel İlkokulunu Ziyaret Etti

 

Sabah mesaisine okul ziyareti ile başlayan Vali Gürel, 5000 Evler Şehit Mehmet Dinçel İlkokuluna gerçekleştirdiği ziyarette öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Okul Müdürü Erdoğan Ünver´den okul ile ilgili bilgiler alan Vali Gürel daha sonra Gençlik Spor Kulübü, Türkiye Santranç Federasyonu İl Temsilciliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı santranç projesinin açılışını yaptı. Açılışın ardından Vali Gürel sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Eğitim hayatlarında başarılar dilediği öğrencilere ailelerine selamlarını iletmelerin isteyen Vali Gürel okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Vali Gürel´in  gerçekleştirdiği ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Akbaş ve Türkiye Santranç Federasyonu İl Temsilci Ercan Demirci eşlik etti.

 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °