Vali Gürel, Valilik Hizmet Birimlerini ziyaret etti

Vali Fuat Gürel, Valilik Hizmet Birimlerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNCEL 21.12.2018 16:30:29 0
Vali Gürel, Valilik Hizmet Birimlerini ziyaret etti
 
Vali Fuat Gürel, İçişleri Bakanlığına ait Valilik Birimlerini ziyaret ederek çalışmalar, yürütülen iş ve işlemler hakkında ilgili kurum müdürlerimizden bilgiler aldı.
 
İlk olarak Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) ziyaret eden Vali Gürel, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Hasan Çırakoğlu´ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü ziyaretinde Şube Müdürü Yücel Dağdelen´den, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ziyaretinde İl Müdürü Bilal Yatmaz´dan, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü ziyaretinde İl Müdürü Hüseyin Zafer´den, Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü ziyaretinde Şube Müdürü Gülsefa Kelleci´den, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü ziyaretinde İl Müdürü Erdal Güler´den, İl İdare Kurulu Müdürlüğü ziyaretinde Müdür Fazlı Avdar´dan, İdare ve Denetim Müdürlüğü ziyaretinde Müdür Engin Eren´den ve İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü ziyaretinde Şube Müdürü Müzeyyen Korkmaz´dan Müdürlüklerimizin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
 
Brifinglerin ardından kurumlarımızın çalışma ofislerini de ziyaret eden Vali Gürel, personellere çalışmalarında başarılar diledi.
 
Valilik Hizmet Birimlerimize yaptığı ziyaretlerde Vali Fuat Gürel´e İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü eşlik etti.

Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °