Vali Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Koruyucu ailelerle bir araya geldi

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel´in ev sahipliğinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çeşitli nedenlerle öz ailesi yanında bakımları sağlanamayan çocukların aile ortamlarında eğitim, bakım ve yeti

GÜNCEL 17.12.2018 16:13:11 0
Vali Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Koruyucu ailelerle bir araya geldi
 
Tanışma toplantısına Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel´in yanı sıra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ve eşi, Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ve Eşi, şube müdürleri, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.
 
Çocuklarla ve ailelerle yakından ilgilenen Özlem Aras Gürel, çocuklarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Programın son bölümünde çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Gürel, “Devletimizin önceliği, dezavantajlı gurupların toplum içerisinde sorunsuz bir şekilde yaşamasını sağlamak, sağlıklı bir toplum inşa etmektir.  Değişik sebeplerle aileleri sorun yaşayan bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Sizlerin himayesinde, aile ortamında, sevgiyle,  toplumun içerisinde yetişen bu çocuklar, sizler sayesinde geleceğe ümitle bakmamızı sağlayacak pırıl pırıl gençler olarak yetişiyorlar. Bu gençlerimizle beraber ülkemizin geleceği çok parlak olacak. Ben sizlere özellikle teşekkür etmek istiyorum, çünkü çok önemli bir işlev görüyorsunuz. Bu çocukların aile ortamında yetişmesi gerekir, geleceğe iyi hazırlanması ve özellikle sevgiden yoksun yetişmemesi gerekir, onu da sağlayan ve sağlayacak olan sizlersiniz. Önümüzdeki etkinliklerde görüşmek üzere çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.”diye konuştu.

Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °