Vali Gürel ve İl Protokolü Saitler Köyüne misafir oldu

Vali Fuat Gürel beraberinde İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Mustafa Kuraş ve kurum müdürleriyle birlikte, vatandaşların köylerinde ve mahallelerinde yaşadıkları sorunları, istek, şikâyet ve önerilerini

GÜNCEL 24.08.2019 12:35:44 0
Vali Gürel ve İl Protokolü Saitler Köyüne misafir oldu

 

Saitler Köyü Muhtarı Mustafa Ulusoy tarafından sinevizyon sunumu eşliğinde; nüfus, hane sayısı, tarım, hayvancılık, köyün sorunları ve talepleri hakkında Vali Gürel ve protokol üyelerine bilgiler verildi.

Yapılan sunumun ardından Vali Gürel, beraberindeki kurum müdürlerine söz vererek kurumlarımızın Saitler Köyünde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vatandaşlarımıza tek tek söz hakkı veren Vali Gürel, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları not aldı ve toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için yasal mevzuatlar çerçevesinde ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi.

Sıcak karşılamalarından ve misafirperverliklerinden dolayı Saitler Köyü Muhtarı Mustafa Ulusoy ve köy sakinlerine teşekkür eden Vali Gürel, köy sakinleriyle çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaretini tamamlayarak köyden ayrıldı.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °