Vali Gürel Ve Kaymakam Ürkmezer Muhtarlarla Buluştu

Karabük Valisi Fuat Güler ve Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer Safranbolu´da değerlendirme toplantısında muhtarlarla buluştu.

GÜNCEL 25.01.2019 14:38:22 0
Vali Gürel Ve Kaymakam Ürkmezer Muhtarlarla Buluştu

 

Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde düzenlenen muhtarlar toplantısına Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ,  İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali Sefa Yılmaz,  Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer,  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen,  yatırımcı kurum müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, yatırımcı kurum müdürleri tarafından Safranboluda ve köylerde yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında Vali Gürel ve muhtarlara bilgiler verildi. Kürsüye gelerek bilgilendirmelerde bulunan kurum müdürlerine kendi kurumlarını ilgilendiren konularda muhtarlar sırayla söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler.

Muhtarların tüm taleplerinin değerlendirileceğini ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını belirten Karabük Valisi Fuat Gürel, sorunlar ve taleplerle ilgili olarak kurum müdürlerine söz vererek, onların da görüşlerini aldı. Toplantıda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise, 2018 yılı içerisinde Özel İdare ve Belediye olarak sadece köylere 30 Km sıcak asfalt yapıldığını söyledi.

Belediye sınırları içerisine de buna yakın bir asfalt çalışmasının tamamlandığını ifade eden Ürkmezer; “ KÖYDES anlamında belediyemizin de destekleri ile pek çok köyümüzde parke taşı çalışmasını da tamamlamış olduk. Köylerimizde ki talepler sınırsız, daha önce olduğu gibi bundan sonrada hem Özel İdare hem KÖYDES hem de belediye bütçesinden hizmetler verilmeye devam edecek” dedi.

Ürkmezer, “Safranbolu´nun sağlık ve alt yapı anlamında sadece Karabük´e değil bölge anlamında da hizmet veriyor. Bildiğiniz üzere Devlet Hastanemiz ilçe ve köyler ile birlikte bölgeye de hizmet verme kapasitesine sahip. Bu bağlamda gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere, muhtarlarımıza, yatırımcı kurumlarımıza ve desteklerinden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Yine yerel seçimlerde aday olmayacak olan ve bizimle birlikte hizmet verme yarışında bulunan muhtarlarımıza da teşekkür ediyor, aday olacak muhtarlarımıza hayırlı seçimler diliyorum” dedi.


Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °