Vali Gürel´den Türk Kızılayı Safranbolu Şubesine ziyaret

Vali Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Fatih Ürkmezer ile birlikte Türk Kızılayı Safranbolu Şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNCEL 8.02.2019 13:17:06 0
Vali Gürel´den Türk Kızılayı Safranbolu Şubesine ziyaret

 

Türk Kızılayı Safranbolu Şubesi bünyesinde açılan Kızılay Butik-Safranbolu İyilik Mağazasında incelemelerde bulunan Vali Gürel, Şube Başkanı Topaloğlu´ndan yapılan yardımlar ve başvuru süreci gibi konularda bilgiler aldı.

Türk Kızılayı Safranbolu Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Vali Gürel, yürütülen yardım ve kan bağışı kampanyaları başta olmak üzere diğer çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başarılı çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Topaloğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlayan Vali Gürel, “Olağan üstü hallerde ve doğal afetlerde Kızılay, devletimizin güler yüzü ve şefkat eli olarak her zaman yanımızda olmuştur. Kızılay kurulduğu günden bu yana sadece Türkiye´de değil dünyanın dört  bir yanında her zaman ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan ilk kurum olmuştur. Bu anlamda Kızılay bizim yüz akımızdır” dedi.

 


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °