Vali Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel Halk Eğitim Kurslarını ziyaret etti

Vali Fuat Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan bazı kursları ziyaret etti.

GÜNCEL 7.01.2019 16:32:57 0
Vali Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel Halk Eğitim Kurslarını ziyaret etti
 
Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezinde açılan Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Kursunu, Yeşil Mahallede açılan üniversiteye hazırlık kursunu ve Türk Kızılayı Karabük Şubesi ile BAKKA tarafından başlatılan meslek edinme kursunu ziyaret eden Özlem Aras Gürel´e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Dursun Yeşiloğlu eşlik etti.
 
Kursların durumu hakkında Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Dursun Yeşiloğlu´ndan bilgi alan Özlem Aras Gürel, ' Cumhurbaşkanımızın Eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde yürütülen okuma yazma kurslarında amacımız, Karabük´ümüzde okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızın kalmamasıdır. Aldıkları kursla kadınlarımız sosyal hayatın içinde kimseden yardım almadan kendi kendilerine yeteceklerdir.” Ayrıca, Halk Eğitim Merkezimizin açmış olduğu meslek edindirme ve diğer kurslara katılan tüm kursiyerlerin çabalarını takdirle karşıladığını söyleyen Gürel, “Devletimiz tüm imkânları ile kadın, çocuk,  genç, yaşlı, engelli, dezavantajlı grup ve yabancı ayrımı yapmadan bütün insanlarımızın her zaman yanındadır” dedi. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Özlem Aras Gürel, yapılan ürünleri inceledi.

Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °