Tarih: 17.10.2019 15:15

Vali ve öğrencilerden Barış Pınarı Harekatına asker selamlı destek

Facebook Twitter Linked-in

 

'Gülümse Karabük' projesi kapsamında Çelik İş Ortaokulu öğrencileri Karabük Valisi Fuat Gürel´i ziyaret etti. Vali Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel´in de hazır bulunduğu ziyarette öğrencilerle sohbet ederek büyüdüklerinde hangi mesleği yapacaklarını söyledi. Öğrencilerin yoğunlukla asker ve polis olacaklarını söylemeleri üzere Vali Gürel, ‘Her Türk zaten asker doğar´ diyerek öğrencileri tebrik etti.
Ziyarette Çelik İş Ortaokulu öğrencilerinden Beyza Mert´in ezbere okuduğu “Bayrak” şiiri için tebrik eden Vali Gürel, minik Beyza´yı öperek eğitim hayatında başarılar diledi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye Milli Ordusu´yla birlikte Suriye´nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı “Barış Pınarı Harekâtına” destek vermek için pankart açarak asker selamı veren Vali Fuat Gürel, Özlem Aras Gürel, protokol üyeleri ve öğrenciler “Karabük´ten Asker Abilerimize Selam Olsun” dediler.
Öğrencilerden Albay´a Tür bayrağı
Valilik ziyaretinden sonra öğrenciler Safranbolu 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığını ziyaret ederek, eğitimleri tamamlamak üzere olan Uzman Erbaşlara destek verdi. Ortaokul öğrencisi Beyza Mert´in burada da ezbere okuduğu ‘Bayrak´ şiiri sonrası öğrenciler 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Kıdemli Albay Hasan Başkök´e Türk Bayrağı hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —