VALİ YARDIMCISI ACAR EMEKLİYE AYRILDI

Vali Mehmet Aktaş, 65 yaşını doldurarak emekli olan Vali Yardımcısı Abdullah Acar onuruna veda yemeği verdi.

GÜNCEL 6.12.2016 16:24:05 0
VALİ YARDIMCISI ACAR EMEKLİYE AYRILDI

 

Safranbolu Cinci Handa düzenlenen veda yemeğine Vali Mehmet Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Eflani Kaymakam V. Samet Serin, İl Jandarma Komutanı J. K. Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, POMEM Müdürü Mahmut Karabulut ve kurum müdürleri katıldı.
Ülkemizin çok değişik yerlerinde görev yaptığını ifade eden Vali Yardımcısı Abdullah Acar “Ülkemizin her bölgesinde görev yaptım, görev yaptığım her yerde anılarım oldu. Noktayı da Karabük´de koyuyorum. Karabük gibi güzel, sakin ve huzurlu bir kentte emekli olduğum için gerçekten çok huzurlu ve mutluyum. Söylenecek çok sözler var ama ben Karabük ile ilgili unutamayacağım anılarımdan birincisi demir-çelik fabrikası. Gerçekten Karabük´ü il yapan, ülkemizin sbanayileşmesine öncülük eden büyük bir kuruluş. İkinci olarak da küçük bir Anadolu kenti olmasına rağmen Kardemir Karabükspor gibi süper ligde oynayan bir takımının olması. Hiç unutamayacağım en önemlisi sizin gibi çok değerli mesai arkadaşlarımın olması. Hepinize saygılar sunuyorum, teşekkür ediyorum.”dedi.

Yaş haddinden emekli olan Vali Yardımcısı Abdullah Acar uğurlamak için bu yemeğin organize edildiğini ifade eden Vali Mehmet Aktaş “Abdullah bey pazartesi günü yasada öngörülen 65 yaşı gün olarak tamamlayarak emekli olacak. Ben Abdullah beyle altı aydır çalışıyorum, hem fiziken hem de ruhen 65 yaşını doldurmamış gibi. Nüfusa kayıt edilirken bir tarih hatası olabilir diye düşünüyorum açıkçası, ama bu saat itibariyle onu geri çevirme şansımız yok. Benim için Abdullah abim bir meslek büyüğümdür. Karabük´e atandığımda böyle bir büyüğüm ile çalışacak olmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk duydum ve güvenle geldi. Burada da altı ay çok güzel bir şekilde çalıştık, kendisini kendim adıma ve Karabük Valiliği adına bir sigorta olarak gördüm. Aklıselim, tecrübeli bir duayyen olarak hep yanımızda oldu, bizlere hep yol gösterdi. Çok uzun bir süre olmasa da altı ay Abdullah beyle çalışmış olmaktan dolayı kendimi çok şanslı addediyorum. Hayatın akışı gereği bu doğal bir sonuçtur. İnsan hayatında çok önemli dönemeçler, önemli dönüm noktaları ve virajlar vardır. İnsanın doğup, okula yerleşmesi, askerliğini yapması, işe girmesi, evlenmesi ve emekli olması gibi çok önemli dönüm noktaları vardır. Bunlardan en önemlisi bir kamu-devlet görevlisi için emekli olmaktır. Hele hele Abdullah bey gibi 40 sene 10 ay gibi bir süre çalışıp, bu sürenin sonunda yaş haddinden mutlulukla, sağlıkla ve huzurla emekli olmak çok güzel bir duygudur diye düşünüyorum. İnsanımıza yaptığı güzel hizmetlerden dolayı kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Ailesi ve çocuklarıyla birlikte allahtan, sağlık, sıhhat ve uzun ömürler vermesini diliyoruz. Nasip olursa memleketi Denizli´ye yerleşecekler , az önce sözünü aldım inşallah gelecek yaz kendisi bizi ziyarete gelecek. Abdullah beye yaptığı hizmetlerden dolayı sizler adına tekrar teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun, Allah uzun ömürler versin.”diye konuştu.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °