VALİ KÜÇÜK, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Karabük Üniversitesi’nin hızla büyümesi ve gelişmesine paralel olarak, öğrenci sayısında da gözle görülür artışlar yaşanıyor.

GÜNCEL 7.03.2013 10:40:51 0
VALİ KÜÇÜK, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Her yıl gençler büyük bir istekle Türkiye’nin parlayan yıldızı konumundaki Karabük Üniversitesi’ni tercih ediyor.
Karabük Valisi İzzettin Küçük, üniversitenin gelişmesi ile birlikte öğrenci sayısının da her geçen gün arttığını, bununla birlikte barınma sorununun da gündeme geldiğini ifade etti. Karabük Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerin barınma sorunlarının çözümü noktasında yeni devlet yurtlarının yapımının planlandığını ifade eden Vali Küçük, devlet yurtlarının yanında özel yurtların açılmasının da önemine dikkat çekti. Üniversite gençliğine büyük önem veren Vali İzzettin Küçük, Karabük misafir konumunda olan ve geleceğin teminatı olarak nitelendirdiği üniversite gençliğinin Karabük’te güvenilir ve temiz ortamlarda en iyi şekilde eğitimlerini almaları için her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi. Fırsat buldukça üniversite öğrencileri ile birlikte olan Vali İzzettin Küçük, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Taşkent Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek, burada öğrencilerle birlikte akşam yemeği yedi ve ardından onlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Vali Küçük, ziyaretin sonunda üniversite öğrencilerine öğrenim hayatlarında başarılar dileyerek, hür türlü sıkıntılarında kapılarının kendilerine açık olduğunu ifade etti.

Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °