Validen Gençlere Destek

Genç Çalıştayı Üyeleri Valiyi Ziyaret Etti Karabük'ü temsilen Gençlik Çalıştay'ına katılan temsilciler Karabük Valisi İzzettin Küçük'ü ziyaret etti.

GÜNCEL 28.02.2012 18:10:46 0
Validen Gençlere Destek

Karabük’ü temsilen Gençlik Çalıştay’ına katılan temsilciler Karabük Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.Safranbolu Belediyesi personeli, Karabük Üniversitesi ve Karabük Gençlik ve Spor Müdürlüğü adı altında öğrenci ve öğretim görevlilerden geçtiğimiz ocak ayı içerisinde 20 kişinin katıldığı “Bölgesel Gençlik Çalıştayı” Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kocaeli’de gerçekleştirilmişti. Çalıştay’da gençlerin mevcut sorunları ve çözüm öneriler şeklinde oturumlar gerçekleştirilmişti. Karabük Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürü, Safranbolu Belediyesi ve öğrenci temsilcileri Kocaeli’de yapılan gençlik şurasında Karabük’ün gençleri için çalıştaya katıldı.Karabük Valiliğinde toplanan temsilciler Vali İzzettin Küçük’e gençlik çalıştayında tartışılan gençlerin mevcut sorunlarını ve çözüm önerileri hakkında bilgiler verdiler.Aynı zamanda müzik dalında gençlik merkezi ekibi, Güzel Sanatlar Lisesi müzik grubuyla beraber iştirak ettiler. Müzik dalında dereceye giren başarılı gençlere Vali Küçük madalya takdim etti.

Karabük Valisi İzzettin Küçük gençlik çalıştayına katılan temsilcileri gençlik adına katıldığı şuralarda ve seminerlerde başarılarının devamını dilerken,  her zaman gençlerin yanında olduğunu ifade etti.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °