Vargeloğlu İlçe Ziyaretlerine Başladı

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu beraberinde İl Müdür Yardımcısı Nevzat Akbaş ve Şube Müdürü Erdal Üngören ile birlikte Ovacık´taki okul ve kurumları ziyaret etti.

GÜNCEL 2.01.2019 14:46:58 0
Vargeloğlu İlçe Ziyaretlerine Başladı

 

Öncelikle Ovacık Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Vargeloğlu, Ovacık  İlçe Millî Eğitim Müdürü Muhammet Mutlu´dan Ovacık´ta ki okul ve kurumların durumları hakkında bilgi aldı. Akabinde Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahit Doğu´yu makamında ziyaret etti.

Makam ziyaretinin ardından Vargeloğlu ve beraberindekiler ilk olarak Şehit Cemalettin Karagözoğlu İlkokulu, Ovacık Ortaokulu, Ovacık İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Mustafa Kızılkaya Çok Programlı Anadolu Lisesinin bulunduğu binayı daha sonra da Ovacık Spor Lisesini ziyaret ederek derslikler, laboratuvar, pansiyon binası ve yemekhane ile arşiv ve depoları gezdi.

Sınıflarda öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Vargeloğlu öğretmenlerle yaptığı toplantıda “Göreve geldikten sonraki ilk ilçe ziyaretimizi Ovacık İlçemizde gerçekleştirdik. Burada genç, dinamik ve heyecanlı bir ekip gördüm. Ovacık bizim için çok önemli. İlimizin tek spor lisesi burada. Öğrencilerimizin Türkiye ve Avrupa ölçeğinde birçok sportif başarıya imza atmış olması son derece sevindirici olmakla birlikte daha fazla branşta başarılı olmak ve ulusal ve uluslararası sporcular yetiştirmek için planlamalar yapılması gerekmekte ve kendimizi gerçekleştirebileceğimiz hedefler belirlenmelidir. Diğer okullarımızıda gezdim, sınıf mevcutları az, öğretmenlerimiz hevesli, eğitim kurumlarımız yeni ve güzel. Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Ovacık ilçemiz hazırlıklı görünüyor. Sizlere güveniyoruz ve daha iyisini bekliyoruz.” dedi ve yapılan çalışmalar için öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.


Salı 26.4 ° / 5.9 °
Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °