Vargeloğlu İlçe Ziyaretlerine Eflani İle Devam Etti

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu beraberinde Müdür Yardımcısı Nevzat Akbaş ve Erdal Üngören ile birlikte Eflani´de okul ve kurumları ziyaret etti.

GÜNCEL 16.02.2019 14:29:57 0
Vargeloğlu İlçe Ziyaretlerine Eflani İle Devam Etti

 

İlk olarak Yenice Kaymakamı Sinan Aşçı´yı makamında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü  daha sonra Eflani Millî Eğitim Müdürlüğüne geçerek İlçenin eğitim öğretim durumu, yatırımlar ve yapılacak olan faaliyetler  hakkında Eflani Millî Eğitim Müdürü Şükrü Sever´den bilgi aldı.

Makam ziyaretinin ardından Vargeloğlu ve beraberindekiler Eflani´deki okulları ziyaret ederek okul yöneticilerinden okulların durumları hakkında bilgi aldı. Daha sonra okulların bölümlerini gezerek incelemelerde bulunuldu.

Okul ziyaretlerinin akabinde Eflani Öğretmenevi ve Halk Eğitimi Merkezini de ziyaret eden Vargeloğlu ve beraberindekiler kursiyerler tarafından yapılan giyim, el Sanatları, nakış ve dokuma gibi ürünleri  inceleyerek kursiyerlerle sohbet etti ve Eflani´den ayrıldı.

Daha sonra Safranbolu Ovacuma Beldesindeki Ovacuma İlk, Orta ve Çok Programlı Anadolu Lisesine giderek öğretmenlerle biraraya geldi. Ziyaret esnasında İlk ve ortaokullardaki “Okullarımızı Güzelleştiriyoruz” projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

İncelemelerinin ardından Vargeloğlu gezdiği okullarda öğretmenler bir araya gelerek öğretmenlerin istek ve taleplerini dinledikten sonra 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında yapılacak planlamalar ile ilgli genel bir değerlendirme yaparak okullardan ayrıldı.

 


Salı 26.4 ° / 5.9 °
Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °