Vargeloğlu İmam Hatip Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Karabük Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu Yönetici Geliştirme Programı (YÖGEP) kapsamında İmam Hatip Müdürleri ile bir araya geldi.

GÜNCEL 22.12.2018 16:12:36 0
Vargeloğlu İmam Hatip Müdürleri İle Bir Araya Geldi

 

KarabükMerkez Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip orta Okulu´nda gerçekleştirilen programa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nevzat Akbaş ile birlikte katılan Karabük Milli Eğitim  Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu YÖGEP programının önemine değinerek “Günümüzde dinamik bir süreç içinde değişim ve gelişim hızlı olmaktadır. Sizlerden isteğim yaşadığımız her anı anlamladırmak ve kendimize ileriye dönük hedefler koymaktır. Bu kapsamda planlı olmalıyız ve hedeflerimize adım adım götürecek stratejiler belirlemeliyiz. Bu yolda biz yöneticilere büyük görev düşüyor. İletişim ve yönetişim  becerilerimizi geliştirmek işlerimizi büyük oranda kolaylaştıracaktır. Bu seminerlerle birbirimize istişare ederek ortak rotalar belirliyoruz. Bizi biz yapan, bir yapan değerimize sahip bir nesil yetiştirebilirsek akademik başarının bir anlamı olabilir.” dedi.  

Karabük Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu´ nun konuşmasının akabinde program “Etkili Liderlik, Protokol ve Nezaket Kuralları, Etkili İletişim ve Hitabet Kuralları” konulu YÖGEP çalışması ile devam etti.

 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °