Tarih: 20.02.2019 17:03

‘Vatandaşa İndirim, Esnaf Destek´ çadırına yoğun ilgi

Facebook Twitter Linked-in

 

Giyim, gıda, kozmetik, yapı, dekorasyon, mobilya, ev eşyası, inşaat, elektronik ve daha birçok kategoride ürün yelpazesinin yer aldığı esnaf günleri çadırına yüzlerce vatandaş akın etti. Vatandaşların fırsat çadırına yoğun ilgi göstermesi ve satışların iyi olması esnafın yüzünü de güldürdü. 
´Vatandaşa indirim, esnafa destek´ amacıyla kurulan ‘Esnaf Günleri´ çadırında stand açan esnaflar uygulamadan gayet memnun olduklarını, rahat bir nefes aldıklarını, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini ve verdikleri destekten dolayı da Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´ye teşekkürlerini ileterek bu standların yıl içerisinde 2-3 defa tekrarlanması gerektiğini, esnafların sezon geçişlerinde ürünlerinin elinde kalmadan yeni sezona girebileceklerini söylediler. 
‘Çocuklar da doyasıya eğleniyor´ 
Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00- 17.00 arasında çocuklara yönelik eğlencelerin düzenlendiği çadırda alışverişe aileleri ile birlikte gelen çocuklarda çadırda kurulan ücretsiz oyun parkurlarında hoşça vakit geçirerek doyasıya eğleniyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —