“Velilerimizin içi rahat olsun”

1-3 Eylül günlerinde uyum eğitimleri gerçekleştirecek okul öncesi ve ilkokul müdürleri ile Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, yeni eğitim

GÜNCEL 24.08.2021 21:51:54 0
“Velilerimizin içi rahat olsun”

 

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yüz yüze eğitime ilişkin yol haritasının açıklanmasının ardından İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, 1-3 Eylül günlerinde uyum eğitimleri gerçekleştirecek okul öncesi ve ilkokul müdürleri ile Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.
İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Üngören ve Temel Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kabadayı´nın da katıldığı toplantıda; 2021-2022 eğitim öğretim yılı hazırlıkları, okulların temizlik ve tertibi ile ilgili yapılan çalışmalar, ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı, okul servislerinin denetimi, yönetim süreçleri, öğretmen ve personel ihtiyaçları, okullarımızın salgın sürecine uygun bir şekilde yüz yüze eğitim-öğretime hazır hale gelmesi için yapılan çalışmalar görüşüldü.
Toplantıda gündem maddelerine ilişkin tek tek açıklamalarda bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, 31 Ağustos tarihi itibariyle okullarda herhangi bir eksiklik olmaması noktasında uyarılarda bulundu. Okul müdürlerinden okulların durumu ile ilgili bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Akbaş, genel değerlendirmelerde bulundu.
Okulların yüz yüze eğitime hazır olduğunu kaydeden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, '01 Eylül tarihi itibariyle özlem ile beklediğimiz öğrencilerimizi okullarımızda ağırlayacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Hijyen kuralları kapsamında okullarımızın tamamında her türlü tedbirler alındı. Okullarımıza ihtiyaç duydukları dezenfektan, maske, sıvı sabun ve tüm temizlik malzemeleri tedarik edilerek gönderilmiştir. Yeni eğitim öğretim yılına salgına karşı aldığımız tedbirlerle güvenle başlayacağız. Her şey kontrollü gidiyor. Biz sürekli sahadayız ve okullarımızı takip ediyoruz. Çalışmaları yerinde gözlemliyoruz. Velilerimizin içi rahat olsun. Bu hassas dönemde yöneticilerimiz bütün gayretiyle çalışıyorlar.' dedi.
İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, toplantıya katılan yöneticilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °