VERGİLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili geleneksel hale getirdiği muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlarının her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısı devam ediyor.

GÜNCEL 22.03.2017 20:55:23 0
VERGİLİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Her ay düzenli olarak yapılan Mahalle Muhtarlar toplantısı merkez mahalle muhtarları dernek lokalinde Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergilinin de katılımı ile yapıldı. Her ay düzenli olarak muhtarlarla istişare eden Başkan vergili, kentin gelişip güzelleşmesi için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Toplantıya Karabük Belediye Başkanı Rafet vergili, Belediye başkan yardımcısı Fatma danışman ve mahalle muhtarları katıldı.Toplantıda, mahalle muhtarlarının istek ve sorunları Başkan vergili tarafından dinlenildi ve çözüm yolları konuşuldu. Karabük için birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini gerçekleştiren Karabük Belediye Başkanı Rafet vergili hizmet için muhtarlarla bir araya gelerek istek ve yapılması gerekenleri dinledi.
Sohbet havasında geçen toplantıda açılış konuşmasını Karabük Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı yaptı. Harmanbaşı; “Başkanımız havaların ısınmasıyla mahallelerdeki sorunlarımız ve bekleyen hizmetlerimiz gündeme gelmeye başlayacak sayın belediye başkanımız önümüzdeki günlerde inşallah gezici başkanlık ofisi uygulamasına başlayacak. Ve sorunları yerinde tesbit edecek. Bizi en çok heyecanlandıran 3 Nisanda Karabük´ü Safranbolu´ya bağlayan köprü güzel bir törenle açılışı olacak. 3 Nisan Karabük´ün çok önemli bir tarihi. Karaabük 3 Nisanda kuruluşunu kutlar insallah geniş bir katılımla özellikle devlet büyüklerimizin katılımıyla açılışı yapılacak. İnsallah birlik beraberlik içersinde toplantılarımız her ay devam etmesini arzu ediyorum. 16 Nisanda ülkemizin geleceğini kaderini belirleyecek halk oylamasının şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °