VERGİLİ: “ÖĞRETMENLERİMİZ, YILDA BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN BAŞIMIZIN TACIDIR

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

GÜNCEL 23.11.2016 16:17:25 0
VERGİLİ: “ÖĞRETMENLERİMİZ, YILDA BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN BAŞIMIZIN TACIDIR

 

Başkan Vergili, mesajında milletlerin gelişmişlik düzeyinin eğitime verdikleri önemle ölçüldüğünü vurgulayarak, eğitimde en önemli unsurun hiç kuşkusuz öğretmenler olduğunun altını çizdi.

Başkan Vergili mesajının devamında; “Öğretmenlerimiz küçük yaşlardan itibaren başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında ki evlatlarımız için göz nuru, şefkat, özveri, merhamet ve büyük gayret sergilemiştir. Geleceğimizin garantisi çocuklarımız ve gençlerimizin aile ortamından sonra en fazla vakit geçirdikleri okullarımızda öğretmenlerimiz bilgi ve davranışlarıyla onlara rol model olmaktadır. Bilgi çağının öğretmenlerimize de yeni görevler yüklediği bir gerçektir. Bilgi sahibi olmak, öğretmenlik mesleğine yeni boyutlar kazandırmakta ve sorumluluklar yüklemektedir. Öğretmenlerimizin toplumumuzu daha ileri noktalara taşıyacak yeni nesilleri bilgi çağı ışığında yetiştireceğine olan inancım tamdır. Yaşamımızda ailemizden sonra bizleri yetiştiren ve geleceğe hazırlayan en önemli kişiler, şüphesiz öğretmenlerimizdir. Adeta bir mum gibi binlerce insana ışık veren öğretmenlerimiz, yılda sadece bir gün değil, her gün başımızın tacıdırlar. 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü en içten duygularla kutluyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °