Vergili Esnaf Ziyaretlerine Hal Esnafı ile Devam Etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili esnaf ziyaretleri kapsamında sanayi siteleri, oto galerileri ve kömürcü esnafının ardından sebze meyve hali esnafı ile bir araya geldi.

GÜNCEL 30.03.2012 14:36:34 0
Vergili Esnaf Ziyaretlerine Hal Esnafı ile Devam Etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ezgi Töre, Fatma Danışman ile Özel Kalem Müdürü Taliha Toraman, Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kartal, Karabük Sebzeciler Balıkçılar ve Kasaplar Odası Başkanı Yaşar Kaplan ve çok sayıda hal esnafının da katıldığı toplantıda Başkan Vergili hal esnafının sıkıntılarını dinledi.

Karabük Sebzeciler Balıkçılar ve Kasaplar Odası Başkanı Yaşar Kaplan yaptığı konuşmasında Başkan Vergili’nin gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, pazarcı esnafına yönelik yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti. Kaplan konuşmasında ayrıca şu görüşlere yer verdi: “Sayın Vergili, Belediye Başkanlığını aldığı günden beri vatandaşın ve meslek guruplarının ayağına giderek sorunları yerinde incelemekte, Karabük’te yeni bir çağ atlamış bulunmaktadır. Kendisine bu nedenle teşekkür ediyorum. Cemiyet hayatımda böyle bir şey görmedim. Sorunlarımız olduğunda 5-6 kişi ile giderek belediye başkanlarımızla konuştuk. Rahmetli Necmettin Şeyhoğlu’ndan, Yüksel Erhal’a, Dursun Altıparmak’tan Enver Tümen’e açıkçası bu güne kadar böyle bir şey görmedik. Hal konusuna girmeyeceğim. Çünkü ALLAH nasip ederse yeni bir hale kavuşuyoruz. Pazarlara biliyorsunuz belediyemiz tarafından otobüs bile tahsis edildi. Bir emekli bineceği araca para ödemesin, o parayla belki de iki kilo mal alır düşüncesi ile yapıldı bu çalışma.”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise baştan sona yeni düzenlemelerin yapıldığı Pazar yerlerine göreve geldikleri ilk aylarda vatandaşlar içir servis araçları tahsis ettiklerini ifade ederek yeni hal binası ihalesinin bittiğini ve hal binasının önümüzdeki sene hizmete gireceğini söyledi. Başkan Vergili ayrıca: “Bildiğiniz gibi Pazar yerlerimizde yeni düzenlemeler yaptık. Pazar yerlerimize servis araçları tahsis ettik. Şu anda hal ihalemiz bitti. Çok yakında hangi firmanın yapıma başlayacağı belli olacak. İnşallah önümüzdeki sene ki toplantımızı yeni hal binamızda yapacağız. İçersindeki oturma yerlerinden, soğuk hava depolarına, araç park alanlarının da bulunduğu modern bir hal binası yapılacak. İnşallah halimiz tahmin ediyorum bölge hali olacak” dedi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °