Vergili Makamını Enver Yalçın'a Devretti

Her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında olduğu gibi bu yıl da makam koltuklarına çocuklar oturdu. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin makamına da Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Enver Yalçın o

GÜNCEL 20.04.2012 18:34:59 0
Vergili Makamını Enver Yalçın'a Devretti

Gazi Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü ve öğretmenlerinin de katıldığı ziyarette makama oturan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Enver Yalçın, Karabük Belediye Başkanlığı koltuğunu oturdu ve kısa süreliğine de olsa Karabük Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karabük halkına seslenerek özellikle asfalt konusunda vatandaşların sabırlı olmasını isteyen Karabük Belediye Başkanı Enver Yalçın ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Ezgi Töre’ye, telefon ile yapılması gerekenleri ve taleplerini sıraladı. Bir basın mensubunun “2014 yılında Belediye Başkanlığı seçimlerine tekrar adaymısınız” sorununa Başkan Yalçın “o konuyu şu anda tam olarak düşünmedim. Eğer böyle bir şey gündeme gelirse onu o zaman düşüneceğim” yanıtını verdi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’den temsili olarak Belediye Başkanlığı görevini devralan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Enver Yalçın, makamında basın mensuplarına belediye çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Karabükümüz son üç yıl içersinde hızla büyüdü. Gelecekte yapacağımız çok fazla proje kalmadı. Görev sürem içersinde parklar, sosyal yaşam merkezleri, aydınlatma, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları, Pazar yerlerinin yeniden düzenlenmesi ve bakımı çalışmalarının yanı sıra çok sayıda hizmeti tamamlayarak hayata geçirdik. Belediye başkanlığı görev sürem bitene kadar Kent Meydanı projemi hayata geçirmek istiyorum. Kent Meydanı projemizin kentimize çok yarar sağlayacağına inanıyorum. Karabük’ümüzün simgesi haline gelecek olan Çelik Camimizin yapımına da başlayacağız. Çelik Camimiz Karabük’ümüze farklı bir görünüm kazandıracak.

Belediye Başkanı Yalçın Vatandaşlara Asfalt Konusunda Sabırlı Olmaları Çağrısında Bulundu
Karabük Belediye Başkanı Enver Yalçın ayrıca Karabük halkına seslenerek asfalt konusunda sabırlı olmaları çağrısında bulundu. Başkan Yalçın konu ile ilgili şunları söyledi: “Doğalgaz çalışmaları nedeni ile biliyorsunuz ki asfaltlarımızda kazı çalışmaları yapıldı. Burada vatandaşlarımızda bir şey isteyeceğim. Halkımızın asfalt konusunda sabırlı olmalarını istiyorum. Karabük Belediyesi olarak Karabükümüze çok sayıda hizmeti hayata geçirdik. Bunları yaparken de elbette ki bazı zorluklara katlanmamız gerekir.”

Eğitim Geliştirme Derneğine İş Adamlarımızın Maddi Desteklerini Bekliyoruz
Karabük Belediye Başkanı Enver Yalçın bir çağrıda Karabüklü iş adamlarına oldu. Karabük Belediyesinin öncülüğünde kurulan ve çok sayıda öğrenciye burs imkanı sağlayan Karabük Eğitim Geliştirme Derneğine Karabüklü iş adamlarının maddi destek vermelerini isteyen Başkan Yalçın “Karabük eğitim alanında yükseliyor. Daha da yükselmesini için Karabüklü iş adamlarımız maddi anlamda Karabük Eğitim Geliştirme Derneğimize destek vermeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °