YAVUZ ERKMEN, BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Bölgemiz de birçok görevler üstlenen ve bölgemizi iyi tanıyan Eski Vali Yavuz Erkmen´e İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu´na başkan yardımcısı olarak görev verildi.

GÜNCEL 21.01.2018 23:07:19 0
YAVUZ ERKMEN, BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

 

Bölgemiz de birçok görevler üstlenen ve bölgemizi iyi tanıyan Eski Vali Yavuz Erkmen´e İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu´na başkan yardımcısı olarak görev verildi.

Bölgemizi iyi tanıyan Yavuz Erkmen´e verilen bu görev bölgemizde sevinçle karşılandı.

Amasya´nın Göynücek ilçesinde, Antalya´nın Akseki ilçesinde, Diyarbakır´ın Hani ilçesinde, Mardin´in Kızıltepe ilçesinde ve Safranbolu´da Kaymakamlık görevlerinde bulunan Yavuz Erkmen, 1992 yılında Bartın´a Vali olarak atandı. Kısa bir süre Merkez Valiliğine atanan Erkmen 1997 yılında tekrar Bartın Valiliği görevine atandı. 2003 yılında Zonguldak Valiliği görevine atanırken 2008 yılında Denizli Valiliği görevine atandı.

Edinilen bilgiye göre, Yavuz Erkmen, Safranbolu Kaymakamlığı döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı ödüllendirilmiş.

Yavuz Erkmen 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Zonguldak´ta Milliyetçi Hareket Partisi´nden  milletvekili adayı olmuş ve seçimlere büyük ivme kazandırmıştı. 


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °