Yeni Doğan Bebeklere Hoş Geldin Ziyaretleri Devam Ediyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer´in başlattığı 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri, projeyi yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerinde ziyaret e

GÜNCEL 27.09.2018 12:26:36 0
Yeni Doğan Bebeklere Hoş Geldin Ziyaretleri Devam Ediyor

 

Ekipler, Tarihi Çarşı, Esentepe ve Cemal Caymaz Mahallesinde ikamet eden, Hasan ve Zühre Özgün, Ergün ve Melek Akgün, Elif ve İsmail Turan ailelerini ziyaret etti.

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Safranbolu Belediyesi, hayatın her alanında, yaşamın her evresinde vatandaşın yanında oluyor. Vatandaşın bu önemli gününde de yanlarında olan ekipler, ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

Doğumdan ölüme, hastalıkta ve sağlıkta vatandaşın yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer şu ifadelere yer verdi´´ Yoğun iş temposundan fırsat buldukça bizzat katıldığım ziyaretlerde vatandaşımızın mutluluğunu paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin, ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak Hoş geldin Bebek setini annelerimize hediye ediyoruz. Ayrıca yeni evlenen çiftlere ve yeni doğan bebeklerimize yol göstericimiz Kuran-ı Kerim ve Türklüğün bağımsızlığının sembolü bayrağımızı da armağan ediyoruz´´ dedi.

 Ürkmezer ‘´Gelecek nesillerin bu iki önemli değerimizin varlığının bilinciyle büyümelerini temenni ediyor, yeni doğan bebeklerimizin ailelerine hayırlı evlat, vatanına ve milletine bağlı bireyler olmalarını temenni ediyorum´´ifadelerini kullandı.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün verdiği bilgilere göre, Safranbolu´da ikamet eden (0-6 aylık bebek sahipleri) ailelerin, ´´Hoş Geldin Bebek´´ ekiplerini evlerinde ağırlamak isteyenler için Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.

 


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °