Yeni Yılın İlk Hastane Ziyareti

Safranbolu Belediye Başkanı elif Köse´nin talimatı ile hasta ve hasta yakınlarına bir nebze olsun moral olabilme amacıyla gerçekleştirilen hastane ziyaretleri 2020 yılında da devam ediyor.

GÜNCEL 3.01.2020 12:57:54 0
Yeni Yılın İlk Hastane Ziyareti

 

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Köse´nin selamlarını ileten müdürlük personeli hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek hem moral veriyor hem de herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sorulurken, ihtiyaç duyabilecekleri çeşitli hediyeler veriliyor.

Dünya Mirası Safranbolu´da sosyal belediyecilik anlayışını her anlamda devam ettirdiklerini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ Temizlik, asfalt, kaldırım, su gibi rutin belediye çalışmalarının yanı sıra ölümden doğuma, hastalığa kadar hayatın her alanında halkımızın yanında olmaya, onlara her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmeye devam ediyoruz” dedi.

Yoğun mesaiden vakit buldukça hastaları kendisinin de ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Köse; “ Bu vesile ile tedavi gören tüm hasta vatandaşımıza acil şifalar, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek” diye konuştu.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °