Yeni Türk Ticaret Kanunu Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe girecek olan 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu bilgilendirme toplantısı Yenişehir Kültür Merkezinde yapıldı.

GÜNCEL 29.04.2012 13:19:40 0
Yeni Türk Ticaret Kanunu Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Bilgilendirme toplantısına Vali İzzetin KÜÇÜK başta olmak üzere, Karabük Eski Milletvekili Mustafa ÜNAL, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Mustafa Umut ÖZGÜL, Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Pehlivan BAYLAN, TSO Meclis Başkanı Ziya ÜNSAL, Ticaret ve İş dünyasından bazı isimler katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan TSO Başkanı Pehlivan BAYLAN' Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak ilk göreve geldiklerinde dört ana hedef belirlediklerini ve bunların hepsini yerine getirdiklerini söyledi. Taahhütlerin yerine getirilmesinde ortak akıl ve takım oyununun etkili olduğunu belirten Baylan, yeni TSO binasının protokolünün imzalanmasında ve yer tahsisinde emeği geçen başta Vali İzzetin KÜÇÜK olmak üzere herkese teşekkür etti.Bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı başta olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali İzzettin KÜÇÜK   “ Filyos Limanı projesinde önemli gelişmeler var. Dere ıslah çalışmaları başladı. Liman da bittikten sonra bu bölgede Endüstriyel açıdan büyük gelişme yaşanacak. Bunlar rakamlara ve istihdama yansıyacak. Bölgeye büyük faydalar sağlayacak. Artık Türkiye’nin bölgesel ve küresel bir aktör olduğunu hatırlatan ve bu bağlamda Yeni Türk Ticaret Kanununun gerekliliğine dikkat çeken Vali KÜÇÜK, bu kanunun kurumsallaşmanın ve şirketlerin daha bağımsız ve şeffaf olmasının yolunu açacağını ifade etti.'  

Konuşmaların ardından sunum eşliğinde Karabük Eski Milletvekili Mustafa ÜNAL ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Mustafa Umut ÖZGÜL 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

 

 

 

 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °