YENİCE ÇPAL PROJESİ KABUL EDİLDİ

Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi´nin 2017 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında Ulusal Ajansa sunmuş olduğu ‘Orta Öğretimde Erken Okul Terkinin Önlenmesinde Yenilikçi ve Etkili Yaklaşımlar´ projesi Türkiye Ulu

EĞİTİM 3.08.2017 20:12:53 0
YENİCE ÇPAL PROJESİ KABUL EDİLDİ

 

Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi´nin 2017 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında Ulusal Ajansa sunmuş olduğu ‘Orta Öğretimde Erken Okul Terkinin Önlenmesinde Yenilikçi ve Etkili Yaklaşımlar´ projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

 Türkiye genelinde 2017 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA101) programı kapsamında 3500 projeden 113 proje kabul edilirken Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu proje büyük bir başarı elde ederek kabul edilen projeler arasında yerini aldı.

 Proje çalışmaları kapsamında Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesinden 12 personel Slovenya´da 1 hafta süre ile eğitim kurumlarında ‘Okul Terkinin Önlenmesinde´ yenilikçi yöntem ve teknikler konusunda kurs alıp, eğitim kurumlarında inceleme yapacaklar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, “Okulumuzun 2016 yılında da Erasmus+ Projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir. Bu yılda 3500 proje arasından kabul edilen 113 proje arasına girerek büyük başarı göstermiştir. İki yıl üst üste bu başarıyı gösteren Okulumuza ve projelerde emeği geçen, Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerini tebrik ediyorum.” dedi.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °