Yeniceli askerden HES tepkisi

TSK´nın Suriye´nin Afrin bölgesinde terör unsurlarından temizlemek üzere başlattığı Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgede görevli bulunan Yeniceli bir asker, anlamlı bir mesajı çok dikkat çeken bir yöntemle gönderdi.

GÜNCEL 1.03.2018 23:12:49 0
Yeniceli askerden HES tepkisi


Bölgede görevli Yeniceli asker, geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme gelen ve büyük tepki çeken Yenice´de Şeker Kanyonu üzerine yapılması planlanan Hidroelektrik Santrali (HES) projesine karşı, tepkisini ilginç bir yöntemle dile getirdi. Bölgede terör unsurlarının üzerine yağan mühimmatlardan birinin üzerine “Biz Afrin´i Siz Şeker Kanyonunu Savunun” yazan asker, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada devlet büyüklerinden bu konuda duyarlı olmalarını istedi.
HES´e karşı başlattıkları mücadelede Afrin´de görevli Yeniceli askerin kendilerine verdiği desteği tüm kesimden beklediklerini kaydeden Yenice Gençlik Platformu başkanı Tahsin Karaarslan ise “Afrin´de görevli askerimizin bu mesajını iyi anlamak ve duyarlı olmak gerektiğini düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda Şeker´e HES yapılması kararından dönülür.” şeklinde açıklama yaptı.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °