YÜCEL İLDİZ YENİ SEZON İÇİN İDDİALI KONUŞTU

'BU SENEDE İLK 10 İÇERİSİNDE OLUP DAHA YUKARILARI HEDEFLİYORUZ'

GÜNCEL 11.07.2011 23:18:23 0
YÜCEL İLDİZ YENİ SEZON İÇİN İDDİALI KONUŞTU
   Kardemir D.Ç Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, 'Lige kadar eksiklerimizi kapatmış oluruz' dedi.
   Bolu'nun Gerede ilçesi Esentepe Otel'de iki haftadır sürdürdükleri yeni sezonun ilk etap kampını yarın tamamlayacak olan Karabükspor'un teknik patronu Yücel İldiz, yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Yücel İldiz, İHA'ya yaptığı açıklamada iki sezondur Kardemir Karabükspor olarak ciddi bir çıkışlarının olduğunu belirterek, 'Futbol kamuoyuna vermiş olduğumuz bir enerji var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu anlamda baktığımız zaman takımımızdan gidenler oldu onların yerine gelenler oldu. Bu hazırlık döneminde eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Özellikle Slovenya kampına kadar transfer çalışmalarını bitirip tam kadro gitmek istiyoruz. Kampımızın ilk etabında çok yoğun çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. İki haftadan beri günde çift idman ile bugünlere geldik. Kampın son dönemlerinde iki hazırlık maçımız vardı. Bunun birini Samsunspor ile yaptık, yarın da Çaykur Rizespor ile yapıp kampı tamamlayacağız. Yarın ki hazırlık maçının ardından futbolcularımıza iki gün izin verip Slovenya kampına geçeceğiz. Umarım lige kadar eksikliklerimizi kapatmış oluruz' dedi.
   Emenike, Angelov ve İlhan Parlak'tan boşalan forvet alanında eksikliklerinin olduğunu ancak gidermeye çalıştıklarını anlatan Yücel İldiz, şunları söyledi:
   'Transfer komitemizin çalışmaları devam ediyor. Şuan ön tarafta eksiklerimiz var ve gidermeye çalışıyoruz. Slovenya kampı öncesi veya o kamp içerisinde görüşülen futbolcuları kadromuza katarız. Eksikliklerimizi kapattıktan sonra net bir şekilde önümüzdeki sezonun hedeflerini önümüze koyarız. Geçen yıl kanatlarda sıkıntımız vardı. Bu yıl inşallah o sıkıntıyı yaşamayız. Emenike'ye baktığımız zaman belli bir tempoya gelmişti ve tutmamız mümkün değildi. Kulübümüz ciddi bir rakama onu sattı. Angelov ile yollarımızı ayırdık, İlhan Parlak'ında kulübü tescil edilince orada kaldı. Bu nedenle ön tarafta belli bir boşluk oluştu ama o boşlukları kapatmaya çalışıyoruz. İnşallah istediğimiz gibi olur. Ama baktığımız zaman amacımız çok açık ve net. Kardemir Karabükspor olarak çağdaş futbol oynayarak kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak adına geçen sezonlarda her şeyi yaptık. Bugüne kadar da futbol kamuoyunun takdirini topladık ve bundan sonra da inşallah toplamaya devam edeceğiz.'
   Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle liglerin başlangıcının ileri bir tarihe ertelenmesi ihtimaline nasıl baktıkları yönünde bir soruya ise İldiz, şöyle cevap verdi:
   'Ortada çok ciddi bir karmaşa var. Onlar bizi aşıyor. Federasyon bu konuda bugün nasıl bir karar verecek hepimiz bekleyip göreceğiz. Bizim yorum yapmamız doğru olmaz.'
   Karabükspor'un Beşiktaş'tan 1 yıllığına kiraladığı Rıdvan Şimşek ise, çok iyi bir kamp geçirdiklerini ve arkadaş ortamı çok iyi olduğunu söyleyerek, 'Buraya gelir gelmez bunun sıcaklığını takım arkadaşlarım hemen gösterdi. Bizde kardeşleri olarak görevimizi yaptığımıza inanıyoruz. Karabük takip ettiğim bir takım ve takım olarak da iyi bir takım. Bu senede ilk on içerisinde olup daha yukarıları hedefliyoruz' dedi.
   Şimşek ayrıca, Beşiktaş ile sözleşmesini bir yıllık daha uzattığını söyledi.

Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °