Yüzde 20 İndirim

Türkiye'nin en büyük seyahat firması olan Metro Turizm Karabük'te emeklileri yüzde 20 indirimli taşıyacak.

GÜNCEL 11.02.2012 16:58:27 0
Yüzde 20 İndirim

Uzun yıllardır Esen Ticaret ismi ile Karabük ve çevresinde başta inşaat malzemeleri olmak üzere çok çeşitli sektörlerde ticaret yaparak bölge halkına hizmet verdiklerini söyleyen Orhan Esen, Metro Turizm yurt genelinde kendi sektöründe kurumsal bir marka olma hakkını kazandığını söyledi.
Metro Turizmin ülke genelinde elde ettiği kaliteyi artık tam anlamıyla Karabük ve bölge halkına yansıtmada kararlı olduğunu da anlatan Orhan Esen, 'Metro Turizm'in seyahatlerinde, verdiği hizmet kalitesindeki farkın, ilk günden itibaren fark edilmeye başlandığını da ayrı bir gururla söylemekten mutluluk duyarım. Metro Turizm Karabük'te yepyeni bir vizyonla karşınıza çıkmıştır. Yeni araç filosu, tamamen yenilenen personel kadrosu ve Karabük'ün çeşitli mahallelerindeki yeni bilet satış büroları ile hizmet kalitemizi daha da arttırarak sürdüreceğiz. İstanbul ve Ankara'ya diğer seferlerimizden daha az sürede ulaşan Ekspres seferlerimizi hizmete soktuk. Karabük ve Safranbolu'da Otobüs terminallerine gelmeden bilet alınabilmesi için, Karabük Çarşı merkezinde Onel AVM'de eski Balıkpazarı'nda, Yüzüncü yıl merkezde ve Safranbolu Kıranköy merkezde bilet satış bürolarımızı açtık. Çok kısa bir süre sonra bilet satış bürolarımızı çeşitli mahallelerde de hizmete sokacağız. Tüm personel kadromuzu önemli kriterler doğrultusunda yeniledik. Metro Turizm'in 'Konuğumuzsunuz' sloganına uyan bir şekilde seyahat boyunca açık büfemiz yenilenmiştir. Son model ve teknolojinin en son ürünü olan otobüslerimizi hizmete soktuk. Yeni otobüs siparişlerimizi de vererek araç filomuzu yep yeni bir hale getirdik. 'Suit' model otobüslerimizi de hizmete soktuk. Suit model otobüslerimiz de 2+1 koltuklar bulunmakta ve tek başına seyahat etmek isteyen müşterilerimiz tekli koltuklarda rahat seyahat etme hakkına sahip oluyor. Suit otobüslerimizde bulunan tekli koltuklarımızın ücret farkı olmadığını da ayrı bir gururla Karabüklülere ifade ederiz. Bu anlamda sürekli Ankara ve İstanbul'a sağlık nedenleri ile gidip gelmek zorunda kalan yaşlı ve büyüklerimize daha kolaylık sağlayabilmek amacıyla, Karabük Emekliler Cemiyeti ile bir anlaşma yaptık. Emekliler Cemiyeti üyelerine yüzde 20 indirim yaptık. Bu konuyla ilgili Emekliler Cemiyeti Karabük Şube Başkanı Celal Bulut'a da çok teşekkür ederiz' dedi.
Karabük Emekliler Cemiyeti Başkanı Celal Bulut ise, göreve geldikleri günden beri emeklilere bu çeşit hayırlı hizmetleri yapma peşinde olduklarını belirterek, 'Bu anlaşmalarda amacımız emeklilerimizin cebinden çıkacak olan 5, 10 liraya mani olmaktır. Emeklimizin sofrasına bizim de katkımız olsun diye indirimleri bunun için yapıyoruz. Orhan Esen kendisi zaten marka olmuş bir kardeşimizdir. Turizmin dışında her dalda ismini duyuran bir arkadaşımız. Bizim emeklimiz için de karınca kararınca bir şey yapalım diye kendisiyle bunları konuşuyorduk. Bugüne nasipmiş. Bugün Orhan kardeşimizle bu sözleşmeyi imzalayacağız. Emeklilerimize hayırlı olsun diyoruz' dedi.


Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °