Zorlu Bir Süreç Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor'a konuk olacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor'da hazırlıklar başladı.

GÜNCEL 15.02.2012 17:14:33 0
Zorlu Bir Süreç Başladı
Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kendileri açısında zorlu bir süreci geride bıraktıklarını ancak önlerinde yeni bir zorlu sürecin başladığını söyledi. Hasan Doğan tesislerinde sakatlıkları bulunan Mehmet Çakır, Erkan, Deumi, Kağan ve Şenol'un katılmadığı idmandan Mustafa Sarp ve Juju düz koşu yaptı.
İdman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran teknik direktör Bülent Korkmaz, zor bir süreci geride bıraktıklarını ama yeni bir zor süreç başladığını belirterek, 'Bu hafta Eskişehir ile oynayacağız. Eskişehir iyi bir takım ve iyi oyunculara sahip. Hücumu düşünen ve agresif bir takıma karşı oynayacağız. Büyük ihtimalle buzlu bir sahada oynayacağız gibi geliyor. Futbol kalitesi ne kadar olur bilmem ama, mücadelesi yüksek bir maç olacak. Eskişehir'in göstereceği agresifliğe ve mücadeleye aynı şekilde
karşılık vermemiz lazım. Zor bir maç olacak ama kazanırsak neyin olacağını herkes biliyor. Ondan dolayı Eskişehir'e galibiyet için gideceğiz ve istediğimiz sonucu almak istiyoruz' dedi.
Deplasmanda galibiyet sıkıntısını hala yaşadıklarını da anlatan Korkmaz, 'Benden önce de yaşandı benden sonra da yaşıyor. Tek sevindiğimiz iç sahada kaybetmiyoruz. Bu süreçte deplasman galibiyeti bizim için çok iyi olur' açıklamasında bulundu.
Ligde uzun bir aradan sonra bir üst sıraya çıktıklarının hatırlatılması üzerine ise Korkmaz şu açıklamalarda bulundu:
'Ben alta veya üste bakmıyorum. Ben kendi takımıma bakıyorum. Yukarı ya da aşağı düşünmekten ziyade kendimizi düşünmek zorundayız. Bunu düşünürken kazanarak bunlara bakmamız lazım.'

Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °