Dursun DOĞAN


2016 YILI ÜLKE OLARAK HÜZÜN YILI OLDU


“Yıllara dayanan inanç politikasının Ülkemizi çıkmaza sokacak hale getirme planları milletimizin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinden dolayı başarıyla savuşturulmuştur.

Devlet ve Vatan bütünlüğü bütün siyasi partileri birlik ve beraberliğe sevk etmiştir. Milletimizin birlik içinde oluşu, FETÖ örgütüne terör örgütü olarak bakılmasına vesile olmuş. Devletimiz bu örgüte mensup kişileri ayrı değerlendirmeye alarak hatalı olanların yargılanmalarına görevlerinden el çektirmeye başlanması 15 Temmuz gecesinin acı hatırası gerçeklerin görülmesine vesile olmuştur.

Devlet içi pareler yapılandırmaların gün yüzüne çıkmış çözüm sürecinin iyi niyetiyle yapılışının fayda vermediği görülmüş ve rafa kaldırılmıştır.

Devlet aleyhine suç işleyen Milletvekili de olsa yargılanma sürecine başlanmış ümit verici hale gelmiştir.

Ülkeyi felakete uğratmaya çalışan iç ve dış mihraklara karşı ciddi mücadele içine girilmesi ülke insanını bütünleştirmiş, devlet kademelerinde umut verici değişiklikler meydana gelmiştir.

Bunlar yapılırken yanlışlarda mutlaka yapılmıştır. Bu yanlışlardan vazgeçilerek doğru tercihlere yöneleceğimizi umut ederek hatalarımızı asgariye indirerek attığımız bütün adımları Ülkemizin bölünmez bütünlüğü içersinde değerlendirme yapıp hareket etme gayreti içinde olmamız dileğiyle

2017 yılının huzur getirmesini Allahtan niyaz ederim.”