Tarih: 29.08.2018 11:38

Belgesel Filmler Gösterime Çıkıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu yıl 19. kez kapılarını açacak olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali çok sayıda etkinliğin yanı sıra, birbirinden güzel belgesel film ile de adından söz ettirecek.

Bu kapsamda 1 – 8 Eylül tarihleri arasında Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı ve Tarihi Çarşıda bulunan Altın Safran Belgesel Film Müzesi ve Akademisinde ( Muallimler Birliği ) 15 belgesel film, izleyici ile buluşacak.

Belgesel severlerin merakla bekledikleri filmler ve yayınlanacağı tarihler aşağıda belirtilmiştir.

Sürünün Zor Yolculuğu – Deniz Girginkoç Nazik, Kıymetli Bir Bina Öyküsü – Neslihan Semerci, TARİZ; Dişe Diş, Söze Söz – Sezer Ağgez, Anadolu Kadınları Teşkilatı; Baciyan-i Rum – Tayfun Tanju Kara, Pelikül – Zeki Koyuncu, Nakavt – Zeki Koyuncu – Hasan Akıncı, Peki Şimdi Nereye – Zeynep Südinç.

Özel Gösterim:

Bay Sinema: Türker İnanoğlu – Musa Ak, Bulgar Kilisesi Restorasyonu –Fikriye Bulunmaz, Saat Tamircisi – Hüseyin Zafer, Yemeni Ustası – Esma Coşkun, Tarihi Kilitçi – Ekrem Değirmenci, Zilli Maşa – Furkan Kaya, Doğada Süzülen Kültür “ Karabük” – İsmail Şahinbaş.

Belgesel filmler 1-5 Eylül 2018 tarihleri arası Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı, 6-8 Eylül 2018 tarihleri arasında ise Tarihi Çarşıda bulunan Altın Safran Belgesel Film Müzesi ve Akademisinde ( Muallimler Birliği ) gösterime girecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —