Tarih: 13.09.2018 14:16

SAFRANBOLU TSO, ÜRGÜP TSO VE BEYPAZARI TO ARASINDA KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALANDI

Facebook Twitter Linked-in

 

Yapılan protokolde açıklama yapan Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar; “ Karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek, eğitim, iş geliştirme ve akreditasyon konularında işbirliğini güçlendirmek amacıyla Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ve Beypazarı Ticaret Odası ile kardeş oda protokolü imzaladık.‘Kardeş Oda´ olarak her türlü yardımı bilgi birikimi ve tecrübeyi paylaşmaya hazırız. Paylaşınca azalmayan aksine artan tek şey bilgidir. İmzalanan protokolün her 3 Oda ya hayırlı olmasını diler herkese saygılar sunarım” dedi.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal “ Safranbolu, Ürgüp ve Beypazarı birbirine benzer özellikler taşıyan ülkemizin nadide yerlerindendir. Her üç ilçemizde özellikle turizm açısından kendini ispatlamış bilinirliği Türkiye´nin dışarı taşmıştır. Her yıl yerli ve yabancı olmak üzere yüzbinlerce turist ağırlamaktadır. Bu üç ilçemiz için; ticaret ve turizm sektörlerinde,kültürel ve sosyal yaşamında birlikte hareket edecek, işbirliği yaparak ortak projeler üretecek birlikteliğin temelini atmış olduk. Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ile Beypazarı Ticaret Odasını Safranbolu´da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtir kardeş oda protokolünün hayırlı olmasını dilerim ”dedi.

                Ürgüp TSO ve Beypazarı TO başkanı Safranbolu heyetinin sıcak ve samimi karşılamasından dolayı teşekkür ederek kardeş oda protokolünün 3 ilçeye de hayırlı olmasını dilediler. İmza töreni sonrası günün anısına karşılıklı olarak hediyeler takdim edildi. Safranbolu´nun tarihi ve coğrafi güzellikleri gelen misafirlere gezdirilerek toplantı son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —