Tarih: 17.02.2016 16:38

SEYİT AYDIN VE AHMET SIRRI BEŞEL´DEN UYSAL´A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

 

Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´ı ziyaret etti.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere ziyarete bulunduğunu belirterek, Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´a Milletvekilliğinin ve yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Milletvekili Uysal´a Rektör Aydın´ın hediye takdiminde bulunması ile ziyaret sona erdi.
ZONGULDAK ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ AHMET SIRRI BEŞEL´İN ZİYARETİ
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´ı TBMM´de makamında ziyaret etti.
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Karabük´ün bölgede ormancılık faaliyetleri açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bu konuda gerekli çalışmaları özenle yürüteceklerini söyledi ve Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal´a hayırlı olması temennisinde bulunarak meclis çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Ormancılık faaliyetlerinde Kentimiz ve bölgemiz adına fazla katma değer sağlamak için her türlü desteği vereceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —